S/Y Greta Garbo i Medelhavet

Höstjobb v44 Almerimar

Eftersom jag jobbar som frilansande lärare styrs mina tider av skolåret. En höjdpunkt har under lång tid varit vecka 44. Då har lärare varit lediga för sk ”höstlov”. Numer måste man jobba även de första 3 dagarna på höstlovet och då blir det inte mycket kvar. Min i år har jag tagit ut semester och reser ner till båten som ligger i Almerimar för andra vintern i sträck. Jag har med mig lite olika grejor i bagaget samt en lista med underhåll.

Förra sommaren skaffade vi en rostfri båge som skulle fungera som bimini. Nu skall jag beställa jobbet att sy tyget som skall fungera som tak i biminin.

 

En tanke om “Höstjobb v44 Almerimar

 1. Per Karlsén

  Hej hopp!
  Tack för senast.
  Snygg sida!
  Höstjobb känner man ju till… Fast höstarna kunde gott få vara lite kortare 🙂

  Hare bra
  Per & Ina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.