S/Y Greta Garbo i Medelhavet

Vinter 2013 – 2014

IMG_20130725_083847Jag fick en perfekt plats bara 100 meter från kontoret och toaletterna, till skillnad från förra året då jag låg längst bak ute i öknen. Jag tänker resa ner till Preveza under Påskhelgen och ta ner masten. Den har inte varit nere på 7 år. Båda spridarna har tryckts bakåt och sprickor har uppstått i framkant. Jag har fått tag på andra spridare som är förstärkta som dom åker dit i stället. Jag byter fallen och inspekterar allting.
Jag har funderat lite på att segla till Kreta under sommaren. Problemet är väl att hinna tillbaka till Preveza. Det blir ju motvind hela vägen om man inte går för motor nattetid. Någon som känner till om man kan övervintra på Kreta?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.